22 de set. 2017

Terra de ningú. Perspectives feministes sobre la independència

Llancem campanya de micromecenatge!



Acabem de començar una campanya de micromecenatge per publicar un llibre col·lectiu amb 47 contribucions de feministes i activistes LGTBI on veus diverses reflexionen sobre els processos d'alliberament nacional en el nostre context per aportar nous elements i  visions al procés de ruptura actual!








L'enllaç de la campanya:  http://vkm.is/terradeningu

Qui participa al llibre

Volem visibilitzar veus poc presents en els debats actuals sobre la qüestió nacional i la independència: veus feministes per part de dones, lesbianes i trans, veus queers, andaluses, anarquistes, migrades, xarnegues, musulmanes, de treballadores sexuals, veus des dels moviments socials i des de l'acadèmia, dels Països Catalans, del Kurdistan i d'Euskal Herria. Terra de ningú sorgeix de la convicció que per a construir una República Catalana cal que elaborem propostes i alternatives al patriarcat, al capitalisme i al racisme. Trobareu les temàtiques del llibre (economia, Estats, identitats, sobiranies, violències, participació, genealogies) a la campanya. Sobre tots aquests temes, les veus referents que porten visions critiques en aquest llibre són:



[Vídeos]

Barbara Ramajo participa amb un article sobre lesbofòbia, catalanofòbia i xenofòbia.


Montserrat Cervera hi participa amb un articles sobre feminisme i antimilitarism. 



Com donar suport?

Amplifiqueu l’existència de la campanya de finançament: compartiu l’enllaç a totes les xarxes socials http://vkm.is/terradeningu i els materials que penjarem (videos, bànners)
Reenvieu aquest mateix correu a les persones que creieu que els pot interessar i no oblideu d’incloure l’enllaç
Feu una aportació individual o col·lectiva a la campanya http://vkm.is/terradeningu
Escriviu-nos i us enviarem un bànner per insertar al vostre espai web.

Què podeu obtenir si feu una aportació?

El llibre en paper a un preu més avantatjós que quan surti publicat, les bosses de la il·lustradora del llibre Jone Bengoa, el pòster, un pack de llibres de Pol·len, i moltes altres sorpreses.

Gràcies per ser-hi!

Gatamaula i Pol·len edicions